torsdag 1. mai 2008

For å oppsummere litt...

Vi hadde en fantastisk påsketur til New York..
Utsikten fra hotellrommet var upåklagelig og stemningen god. God mat, god drikke og mye god shopping. Vi kom hjem med mange morsomme minner og fire kofferter mer enn da vi dro. Det ble med andre ord en innbringende tur på mer enn en måte! Selv er jeg den lykkelige eier av fem par nye sko og en iPhone!


Etter påske har svigermor blitt feiret med en flott tur på hurtigruten. Det var en stor kontrast å gå fra storbyen til en rolig reise tur/retur Bergen-Molde, men også denne turen bød på flott utsikt, god mat, god drikke og ikke minst morsomme mennesker.

Også studiene har gjort sitt for å legge slag på blogging-tiden. Alle NLA-studenter som tar estetiske fag har siden nyttår jobbet med en storproduksjon i performancesjangeren. Det ble mange lange dager og sene kvelder på skolen, før den store utladningen kom gjennom forestillingen "I rommet innenfor rommet". (Les mer; http://www.bt.no/lokallokal/asane/article544833.ece)


I skrivende stund er undertegnede godt inne i årets eksamensperiode, mens husbonden jobber døgnet rundt på huset. Vi gleder oss over det flotte vårværet som har vært og nyter at det spirer og blir grønt ute! Kos dere i vårvarmen!




Ingen kommentarer: